Draivia viestintään ja esiintymiseen
Kuvaus
Otsikko
Kuvaus
Viestintäkoulutus Draivi

Duo Vergilius

Musiikkia suomipopin helmistä kansainvälisiin huippubiiseihin

Duo Vergiliuksen ohjelmistosta löytyy yli kaksisataa biisiä eri musiikkigenret huomioituna. Ohjelmistosta löytyy niin suomalaisia kuin ulkomaisia kappaleita herkistä balladeista bilebiiseihin. Duo Vergiliuksen esittämään ohjelmistoon voit sinä asiakkaana vaikuttaa valitsemalla haluamiasi suosikkibiisejä valmiista yli kahdensadan biisin listasta. Duo Vergilius esittää toivomasi kappaleet ja halutessasi ehdottaa myös valmista korkeintaan 2x45 min. pituista settiä ohjelmistoksi. Tehdään yhdessä tapahtumastanne, tilaisuudestanne tai juhlistanne ikimuistoinen ammattitaitoisen, monipuolisen ja svengaavan Duo Vergiliuksen kera.

Duo Vergilius:

laulu ja kitara Kalle Pakarinen
laulu Tiina Naumanen

Koulutukset

Viestintäkoulutus Draivin koulutuksissa käytetään koulutusmenetelminä viestinnän ja draamakasvatuksen oppimismenetelmiä, palautteenantoa ja halutessa myös videointia. Koulutuksissa korostuu käytännönläheisyys, toiminnallisuus ja elämyksellisyys. Yritys tarjoaa sekä valmiita koulutuspaketteja että räätälöityjä koulutuksia kunkin asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutuspäivä.

Varmuutta esiintymiseen Yrittäjän/yhteisön viestintäpaketti Kohtaamisia-teatteriprojekti Näyttämöllä työyhteisö -elokuvatyöpaja Irrotellen iloa yhteisöön Tiedottamisen vallankumous Työyhteisön vuorovaikutustaidot Tehoa kokouksiin, neuvotteluihin ja palavereihin Vuorovaikutusta asiakaspalveluun / myyntiin Esiintymisvalmennus Draaman eri osa-alueet

Esiintyminen

Viestintäkoulutus Draivin yrittäjä Tiina Naumanen työskentelee kouluttamisen lisäksi mm. näyttelijänä, laulajana, ohjaajana, juontajana ja spiikkaajana.

Näyttelijänä Tiina on työskennellyt eri produktioissa musiikkiteatterista lastenteatteriin sekä näytellyt tv-mainoksissa ja musiikkivideoissa. Ohjaajana hän on ohjannut useita teoksia vaihtuviin tiloihin koko kansan keskelle. Laulajana hän luotsaa mm. bändiään Tarantinaa ja Duo Vergiliusta. Juontajana Tiina juontaa erilaisia tilaisuuksia iltagaaloista toritapahtumiin ja seminaareista yrityskekkereihin. Spiikkaajana Tiinan ääntä on kuultu niin radiomainoksissa kuin videoissa, myös ääninäytteleminen on hänelle tuttua.

Ota yhteyttä, jos haluat Tiinan mukaan produktioihinne, projekteihinne, tapahtumiin tai tilaisuuksiin. Mietitään yhdessä tarpeisiinne vastaava kokonaisuus.

Työnäytteitä

Voit selata videoita pikkukuvia klikkailemalla

Vaajasalon Welhon salaisuus –lasten draamaseikkailu

Työryhmä: Janne Puustinen, Tiina Naumanen, Anja Lappi, Aapo Halme, Marja Sundgren, Ville Nylen, Katariina Pahkala, Jukka Horsmanheimo, Jari Hautamäki, Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat
Tuotanto: Anya Productions Ky
Uusi seikkailu Santeri ja sataman arvoitus Kuopion satamassa kesällä 2014!

Lihan ikävä –pienoislaulunäytelmä

Työryhmä: Jukka Kervinen, Tiina Naumanen, Tapio Nykänen
Tuotanto: Tuotantotalo Turpatalli Oy
Pyydä Lihan ikävä –pienoislaulunäytelmä tapahtumiinne ja juhliinne!

Tikkurilan maalikoulu: Maalilinja palvelee

Ohjaus: Mari Mantela
Tuotanto: Pohjantähti-Elokuva Oy

Auto-Jeni

Ohjaus: Merja Palm-Salotaipale
Tuotanto: Videopalvelu Merja Palm

IBAM

Käsikirjoitus ja spiikkaus: Tiina Naumanen
Toteutus: Muikkumedia
Tuotanto: Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuvia

Ota yhteyttä

Viestintäkoulutus Draivi
Tiina Naumanen
p. 050 3034 683
tiina.naumanen@viestintakoulutusdraivi.fi

Yhteistyössä