Draivia viestintään ja esiintymiseen
Kuvaus
Otsikko
Kuvaus
Viestintäkoulutus Draivi

Varmuutta esiintymiseen

Varmuutta esiintymiseen –koulutus antaa eväitä kunkin osallistujan viestintätyylin ja viestijäkuvan löytymiseen sekä antaa varmuutta ja työkaluja vakuuttavaan ja vuorovaikutteiseen esiintymiseen. Koulutuspäivän aikana harjoitellaan esiintymistaitoja kuten havainnollistamista, kohdentamista, vakuuttavuutta, sanatonta viestintää, puhe-esityksen laatimista ja sen toteuttamista. Lisäksi analysoidaan esiintymisjännitystä ja annetaan työkaluja sen lieventämiseen.

Koulutukset

Viestintäkoulutus Draivin koulutuksissa käytetään koulutusmenetelminä viestinnän ja draamakasvatuksen oppimismenetelmiä, palautteenantoa ja halutessa myös videointia. Koulutuksissa korostuu käytännönläheisyys, toiminnallisuus ja elämyksellisyys. Yritys tarjoaa sekä valmiita koulutuspaketteja että räätälöityjä koulutuksia kunkin asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutuspäivä.

Varmuutta esiintymiseen Yrittäjän/yhteisön viestintäpaketti Kohtaamisia-teatteriprojekti Näyttämöllä työyhteisö -elokuvatyöpaja Irrotellen iloa yhteisöön Tiedottamisen vallankumous Työyhteisön vuorovaikutustaidot Tehoa kokouksiin, neuvotteluihin ja palavereihin Vuorovaikutusta asiakaspalveluun / myyntiin Esiintymisvalmennus Draaman eri osa-alueet

Esiintyminen

Viestintäkoulutus Draivin yrittäjä Tiina Naumanen työskentelee kouluttamisen lisäksi mm. näyttelijänä, laulajana, ohjaajana, juontajana ja spiikkaajana.

Näyttelijänä Tiina on työskennellyt eri produktioissa musiikkiteatterista lastenteatteriin sekä näytellyt tv-mainoksissa ja musiikkivideoissa. Ohjaajana hän on ohjannut useita teoksia vaihtuviin tiloihin koko kansan keskelle. Laulajana hän luotsaa mm. bändiään Tarantinaa ja Duo Vergiliusta. Juontajana Tiina juontaa erilaisia tilaisuuksia iltagaaloista toritapahtumiin ja seminaareista yrityskekkereihin. Spiikkaajana Tiinan ääntä on kuultu niin radiomainoksissa kuin videoissa, myös ääninäytteleminen on hänelle tuttua.

Ota yhteyttä, jos haluat Tiinan mukaan produktioihinne, projekteihinne, tapahtumiin tai tilaisuuksiin. Mietitään yhdessä tarpeisiinne vastaava kokonaisuus.

Työnäytteitä

Voit selata videoita pikkukuvia klikkailemalla

Vaajasalon Welhon salaisuus –lasten draamaseikkailu

Työryhmä: Janne Puustinen, Tiina Naumanen, Anja Lappi, Aapo Halme, Marja Sundgren, Ville Nylen, Katariina Pahkala, Jukka Horsmanheimo, Jari Hautamäki, Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijat
Tuotanto: Anya Productions Ky
Uusi seikkailu Santeri ja sataman arvoitus Kuopion satamassa kesällä 2014!

Lihan ikävä –pienoislaulunäytelmä

Työryhmä: Jukka Kervinen, Tiina Naumanen, Tapio Nykänen
Tuotanto: Tuotantotalo Turpatalli Oy
Pyydä Lihan ikävä –pienoislaulunäytelmä tapahtumiinne ja juhliinne!

Tikkurilan maalikoulu: Maalilinja palvelee

Ohjaus: Mari Mantela
Tuotanto: Pohjantähti-Elokuva Oy

Auto-Jeni

Ohjaus: Merja Palm-Salotaipale
Tuotanto: Videopalvelu Merja Palm

IBAM

Käsikirjoitus ja spiikkaus: Tiina Naumanen
Toteutus: Muikkumedia
Tuotanto: Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuvia

Ota yhteyttä

Viestintäkoulutus Draivi
Tiina Naumanen
p. 050 3034 683
tiina.naumanen@viestintakoulutusdraivi.fi

Yhteistyössä

Kuopion Yrittäjät Yrittäjänaiset Rastor Savonia-ammattikorkeakoulu Savon koulutuskuntayhtymä Snellman-kesäyliopisto Pohjois-Karjalan kesäyliopisto Tuotantotalo Turpatalli Anya Productions Aducate Talentree Laatukoulutus Jouni Ortju Ky Muikkumedia Videopalvelu Merja Palm Taustamarkkinat Style in Room